sinterklaas app
Blogs,  Mama

Gratis appen en bellen met Sinterklaas | Het kan echt!

Sinterklaas is weer in het land en de gekte is begonnen. Door alle drukte kan Sinterklaas helaas niet bij alle kinderen langs komen. Maar daar heeft hij iets op bedacht.

Tegenwoordig kun je met de goedheiligman ook bellen. Dit kan met de Sinterklaas app. Fantastisch toch! Hoe leuk is het om je kinderen te vertellen dat je met Sinterklaas kunt bellen of sms’en. Bovendien is het niet alleen leuk voor kinderen, stiekem ook voor volwassenen. In dit artikel leg ik je uit hoe de app werkt.

 

Download de gratis Sinterklaas aftelkalender hier!

 

De Sinterklaas app

De app heeft in totaal drie opties. Zo kan de Sint jou bijvoorbeeld bellen met een persoonlijk bericht. Dit kun je van te voren instellen door het geslacht en de leeftijd van het kind of volwassene (tot 99 jaar) te kiezen. Om het nog persoonlijker te maken kun je zelfs de ‘reden van het gesprek’ instellen en wanneer de Sint het kind of volwassene kan bellen.

 

sinterklaas app  sinterklaas-app-2  sinterklaas-app3

 

De Sint is de beroerdste niet. Je kunt zelfs met hem sms’en. Wanneer je de Sint een berichtje stuurt, krijg je meteen een antwoord terug. Je kunt alles aan hem vragen. En om niet te vergeten…Sinterklaas heeft ook een voicemail. Dit noemt hij een automatische telefoon beantwoorder. In het keuzemenu kun je verschillende leuke opties kiezen.

Pas op! Deze app werkt ook verslavend voor volwassenen. Je kunt hem hier gratis downloaden.

 

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge