Bananenpannenkoeken met havermout

Normaal gesproken heb ik in de ochtenden niet zo veel tijd om lang in de keuken te staan voor een ontbijtje. Het wordt dan vaak iets makkelijks zoals een cracker of yoghurt met wat fruit. Maar wanneer het weekend is heb ik tijd om mij een beetje uit te sloven. Tadaaaaa!!! deze overheerlijke bananenpannenkoeken met havermout! Ik moet zeggen dat ik altijd blij wordt van gerechtje en omdat ik hier blij van wordt wil ik dit met jullie delen. Hieronder het recept!

Wat heb je nodig

  • 2 rijpe bananen
  • 2 eieren
  • 6 scheppen havermout
  • Kaneel

Hoe maak je de bananenpannenkoeken met havermout klaar

  1. Doe de havermout in de blender en blenden maar! Wacht totdat de havermout fijngemalen is. Mocht je nu geen blender hebben, geen paniek! De pannenkoekjes doen het ook heel goed op gewoon havermout. De structuur wordt enkel wat grover.
  2. Prak vervolgens de bananen in een kom.
  3. Doe de eieren en de havermout erbij. Mocht je het lekker vinden kan je er een snufje kaneel bij doen.
  4. Roer de ingrediënten door elkaar totdat het een dikke massa wordt.
  5. Zet een pan op het vuur en bakken maar! Maak de bananen pannenkoeken klein zodat ze niet kapot gaan in de pan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge