babyproducten voor volwassenen
Mama

5 handige babyproducten die volwassenen ook kunnen gebruiken

Als ouder van een baby heb je vast wel dat moment gehad, waarop je je afvroeg; “Hoe zou dit babyhapje smaken?” Bij het nemen van een hapje kom je er achter dat het best goed smaakt. Herkenbaar? 😉 En zo zijn er nog meer babyproducten die volwassenen prima kunnen gebruiken. Ik zet ze alle 5 op een rij.

Lees ook: 5 musthaves voor kersverse mama’s

1. Babydoekjes

Wist je dat babydoekjes super handig zijn om je make-up ermee af te halen. En wat dacht je om even je handen mee op te frissen. Ideaal! Ook zijn babydoekjes prima geschikt voor de vlekjes op je shirt.

2. Sudo-creme

Sudo-creme noem ik een “allespotje”. Het helpt om pukkeltjes uit te drogen, huidirritaties, wondjes en schaafplekjes en scheeruitslag.

3. Babyolie

Nog een fijn product die je make-up makkelijk doet verwijderen. En dan met name waterproofmascara. Ook kan dit babyproduct prima door volwassenen gebruikt worden voor droge plekjes op de huid. En wat dacht je van babyolie als massage product of het van roestvrijstalen apparaten?

4. Babyshampoo

Wist je dat babyshampoo ook goed gebruikt kan worden als wasmiddel. Mocht je op vakantie iets willen wassen dan is dit een perfect product hiervoor. Je kunt er ook je make-up kwasten mee schoonmaken.

5. Babypoeder

Babypoeder is goed om vetvlekken mee te behandelen. En mocht je droogshampoo op zijn, dan biedt babypoeder een goede uitkomst. Ik raad je wel aan om dit product alleen bij blond haar te gebruiken, tenzij je graag een grijs kapsel wilt 😉

 

Foto: Shutterstock

 

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge