8 Comments

 • Cynthia schreef:

  Ik vind dat best eng. Maar van gepureerd naar stukjes is voor een kindje wel een ding. Er zitten dus zeker voordelen aan!

  • Anoniem schreef:

   In het begint is het best spannend. Op het dagverblijf waar ik werk hebben een aantal kindjes volgens deze methode leren eten en dat heeft toen heel positief uitgepakt.

 • Charel schreef:

  Het lijkt me mooi om het af te wisselen als ik ooit mama word! Om 1 echte methode te kiezen vind ik lastig!

 • Michelle schreef:

  Wij hebben dit een soort van toegepast. Wij zijn begonnen met groenten toen ons zoontje 4 maanden was (gaf daarnaast ook borstvoeding). Wij zijn niet direct begonnen met de rapley methode maar hebben zijn eten zo geprakt dat er nog wel stukjes in zaten. Later hebben wij eigenlijk pas de rapley methode gedaan. Bij ons volgend kindje zou ik dit wel eerder willen toepassen. Ik hoor er goede verhalen over!

  • Anoniem schreef:

   Op de wijze die jullie hebben gehanteerd is ook echt super. Ik ben benieuwd hoe jullie volgende kindje in de toekomst erop zal reageren. Liefs!

 • Sandra schreef:

  Een paar jaar geleden kwam ik deze methode al eens tegen toen ik met mijn vorige studie bezig was. Ik was gelijk fan en wist gelijk zeker dat ik dit ook op mijn kids zou willen toepassen. Nu ben ik nog steeds een voorstander voor deze methode! Ik denk dat het eem heel goede manier is om je kind op alle fronten kennis te laten maken met voedsel. 🙂

 • Anoniem schreef:

  Leuk dat je deze methode ook kent. Ik ben het ook helemaal met jou eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *