Wist je dat?

64% van de ouders de opvoeding lastiger vinden dan gedacht?
Opvoeden kan in bepaalde situaties een echte uitdaging zijn.
Dat is normaal. Maar dat betekent niet dat je de situatie maar moet laten voor wat het is.
Ook in jouw gezin is het mogelijk om weer gezelliger met elkaar om te gaan.

Ik heb een aantal vragen aan je

Vind je het prettig om weer overzicht en controle te krijgen binnen jouw opvoeding?

Wil jij weten hoe je met het opstandige gedrag van je kind om kunt gaan?

Heb je behoefte aan gezellige sfeer in huis zonder alledaagse strijd met je kind?

Wil jij weer een ontspannen ouder zijn in plaats van de politieagent?

       Ja? Laten we dan samen aan de slag gaan.

Aanbod

Reviews

Aneta gaat doelgericht te werk. Ze weet daardoor de juiste tips en adviezen voor jouw opvoedsituatie te geven. Ik vind de tools die zij aanreikt erg waardevol en verhelderend. De komende tijd gaan mijn vriend en ik dan ook graag aan de slag met Aneta’s adviezen.

Nina (Moeder van een zoon van 5 jaar)

Aanrader! Ik heb een midi consult gehad bij Aneta voor onze zoon van twee die weigert nieuwe dingen te proeven (en dus vrijwel geen groente eet). Het contact met Aneta was prettig, na het kennismakingsgesprek moest ik een vragenlijst invullen en hierna is ze een plan voor ons gaan schrijven. Dit plan kreeg ik per e-mail toegestuurd en hebben we later samen besproken. Naast achtergrondinformatie over de ontwikkelingsfase waarin onze zoon nu zit, kregen we handige tips om mee aan de slag te gaan. Het is fijn om te weten waar zijn gedrag vandaan komt en hoe je daar het beste op in kunt spelen. Tussentijds kon ik bij Aneta terecht voor eventuele vragen. Wij zijn aan de slag gegaan met het plan en hoewel onze zoon nu niet opeens alle groentes eet zijn er zeker verbeteringen! Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Na drie weken hebben we een afsluitend gesprek gehad en kregen we nog wat nieuwe tips die we de komende tijd gaan toepassen. Aneta heel erg bedankt voor je advies en tijd!

Denise (Moeder van een zoon van 2 jaar)

 

Als moeder van een tweeling is de opvoeding best uitdagend. Je krijgt alles dubbel voorgeschoteld. Mijn twee zoontjes van 2 jaar kunnen heel lastig met elkaar samenspelen. Ze hebben altijd ruzie, pakken alles van elkaar af en slaan erop los. Om gek van te worden! Ik wil je onwijs bedanken voor jouw praktische tips Aneta. We dachten echt dat we alles al geprobeerd hadden. Maar de tips die je ons aangereikt hebt zijn zo waardevol. Ik heb ze direct toegepast en wat denk je? Onze zoontjes spelen eindelijk zonder elkaar het leven zuur te maken. Het plan die je voor ons hebt geschreven hangt in de keuken. Als mijn vriend en ik even niet meer weten wat we in een bepaalde situatie moeten doen, dan pakken we het plan erbij. Helemaal super! 

Hester (Moeder van een tweeling van 2 jaar)

Loop je tegen het opstandige gedrag van je kind aan en de alledaagse strijd om de kleinste dingen?

Dan heb ik precies wat jij nodig hebt

In dit e-book deel ik mijn 11 meest praktische en effectieve tips die jouw kind helpen beter naar jou te luisteren