Kidsproof recepten

7 x leuke en makkelijke traktatie ideeën

Als je kinderen hebt is dit een jaarlijks terugkerende bezigheid; verjaardags-traktaties maken voor school of het kinderdagverblijf. Maar wat moet je nu weer eens maken? Deze 7 leuke traktatie ideeën zien er niet alleen fantastisch uit, ze zijn ook nog een makkelijk te maken.

 

 Lees ook: 5 inspirerende kookboeken met kinderrecepten

 

1. Griezelig lekker

Hoe simpel is dit? Deze witte bekers kun je vrijwel over kopen. Met een stift kun je de gezichtjes erop tekenen. Je stopt ze vol met zoutjes of met wat je maar lekker vindt. Tot slot doe je er een cellofaan papier erom heen en klaar.

 

 

2. Stroopwafel lolly’s

Super leuk zijn deze stroopwafel lolly’s. De lollystokjes kun je onder andere de bij de Xenos of een kookwinkel kopen. Doop de stroopwafel in glazuur en maak ze af door wat gekleurde snoepjes erop te strooien.

 

 

3. Confetti Oreos

Té leuk is deze traktatie! Koop een pak Oreos, glazuur en gekleurde snoepjes of hagelslag. Doop de koekjes in het glazuur en besprenkel ze tot slot met de snoepjes of hagel.

 

 

4. Appel lolly’s

Deze appel lolly’s maak je heel makkelijk door de appels in parten te snijden. te dippen in honing en de verschillende garneringen.

 

 

6. Aardbeien snoepjes

Kijk deze heerlijke en makkelijke traktatie. Was de aardbeien, dip ze in glazuur of honing en besprenkel ze met snoepjes.

 

 

7. Vrolijke cupcakes

Als je het feestje compleet wil krijgen, zijn deze vrolijke cupcakes er perfect voor geschikt. De plastic wijnglazen kun je bij de Action of Marskramer kopen. Vul de onderkant met Smarties of ander gekleurd snoepgoed. Doe er een mini-cupcake in (te koop bij de Lidl). Doe er een toefje slagroom op en besprenkel ze met snoepjes.

 

 

 

Welke van de 7 leuke en makkelijke traktatie ideeën zou jij willen maken. De vrolijke cupcakes zijn mijn favoriet.

 

Bron en foto’s : Pinterest

 

One thought on “7 x leuke en makkelijke traktatie ideeën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *