kookboek met kinderrecepten
Blogs Kidsproof recepten

5 inspirerende kookboeken met kinderrecepten

Lasagne, pasta of een lekker groentenpotje? Er zijn een tal van boeken die ons vertellen hoe we makkelijk en vooral gezond voor onze kinderen zouden moeten koken. Maar wat zijn nu de leukste kookboeken met kinderrecepten? Ik zocht het voor je uit!

5 inspirerende kookboeken met kinderenrecepten

1. Easy Peasy – een gezonde basis voor de allerkleinsten

Dit boek staat bij mij stipt op nummer 1 op het gebied van de allerleukste kookboeken met kinderrecepten. Het boek is heel mooi wat betreft vormgeving. De foto’s en de manier waarop het boek is geschreven is helemaal mijn smaak.
Bovendien bestaat het boek uit 160 pagina’s vol met recepten, tips en advies op het gebied van voeding voor kinderen van 0-4 jaar.

 

kookboeken met kinderrecepten
€24,95

 

2. Chickslovefood – Het kidsproof-kookboek

Deze meiden zijn al een feestje op zich! Naast hun kookboeken met heerlijke recepten voor ons volwassenen, hebben ze in 2017 dit kidsproof kookboek uitgebracht. Het boek staat vol recepten met babyhapjes, ontbijtjes, avondeten en snacks. Alles is heel snel klaar te maken, zonder al te veel poespas.

 

kookboeken met kinderrecepten 2
€17,99

 

3. De Zilveren Lepel – De Zilveren Lepel voor kinderen

Zijn je kinderen al wat ouder? Dan denk ik dat dit kookboek best in de smaak zal vallen. Laat ze de social media maar veranderen in een paar pannen – en geloof me… ik weet zeker dat er heerlijke Italiaanse gerechten op tafel komen. De recepten in het boek zijn allemaal kidsproof en er staat zelfs beschreven hoe kinderen veilig kunnen koken en welke keukengerei ze per gerecht nodig hebben.

 

kookboek met kinderrecepten
€22,50

 

4. Rudolph & de jonge bakkers

Nog zo’n boek die je in de kast moet hebben! Vooral als jij en je kind van bakken houden. Onder de velen kookboeken, vind ik dit echt een kook met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De recepten bestaan uit glutenvrij en suikervrije cakes, taarten en koekjes, en gebak dat je supersnel en gemakkelijk maakt. Dit boek is echt bedoelt om samen met je zoon of dochter gezellig een middag te bakken.

 

kookboek met kinderrecepten
€14,99

 

5. Wat eten we vandaag? – 100+ familierecepten voor grote én kleine smulpaapjes

Dit laatste kookboek met kinderrecepten is zeker niet de minste. De gerechten in dit kookboek zijn per seizoen gerangschikt. En er staat bij ieder gerecht zelf een boodschappenlijst. Best makkelijk toch? Oja, en niet geheel onbelangrijk; alle ingrediënten zijn gewoon in de supermarkt te verkrijgen.

 

kookboek met kinderrecepten
€25,00

 

Weet jij nog een leuk kookboek voor kinderen met recepten?

 

Dit artikel bestaat uit affiliate links (Als jij via deze link(s) iets koopt, verdien ik hiermee een klein zakcentje om deze website te bekostigen). 

4 thoughts on “5 inspirerende kookboeken met kinderrecepten

  1. Op vlak van styling vind ik het rode boek het meest bij mij passen.
    Gek hoe ik me soms zo ‘te veel’ laat verleiden door de mooie omslag!

    Die laatste lijkt me namelijk erg praktisch, maar op het zicht zou ik die dus niet kiezen!

  2. Wat leuk de Zilveren Lepel voor kinderen. Ik heb de volwassen versie:) Ik heb het boek Opperdepop van AH nog, toen de kids nog zo klein waren heb ik daar best veel uitgehaald. Er is zelfs nog een pasta recept wat we geregeld eten. Beetje aangepast, maar blijft een favoriet bij ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *