mama (to be) apps
Blogs,  Mama,  Zwanger

6 x de onmisbare mama (to be) apps

Het leven van een kersverse mama kan in de eerste periode behoorlijk druk zijn. Maar uiteraard wil je ook genieten van het ‘mama zijn’. Om het leven een stuk makkelijk te maken, heb ik in dit artikel 6 onmisbare mama (to be) apps voor je op een rijtje gezet. Ik ben heel benieuwd welke app jouw favoriet is?

Mama (to be) apps

Borstvoeding app (gratis)

Geef jij of ben jij van plan om je kindje borstvoeding te geven? Deze app biedt alle basale informatie over het geven van borstvoeding en over de problemen die hierbij mogelijk kunnen optreden.

EHBO app (gratis)

Deze app schiet je te hulp bij brandwonden tot vergiftiging en van bewusteloosheid tot een kneuzing. Best handig als je  een peuter hebt die een nieuwsgierig karaktertje heeft 😉

 

Zwanger & zo app (gratis)

Deze app is voorzien van een 40 weken kalender met handige informatie over jouw ongeboren kindje en jezelf. Daarnaast is er een speciale voedingstool; wat je wel en niet mag eten tijdens je zwangerschap. En niet geheel onbelangrijk; de weeëntimer, die de duur van de weeën vast legt, met een directe belfunctie naar jouw verloskundige.

Oei, ik groei app (gratis)

Deze gepersionaliseerde app houdt een wekelijkse agenda van jouw baby’s mentale ontwikkeling. Ook houdt deze app je op de hoogte van de sprongetjes en moeilijke fases van je baby.

Zwanger & baby app Ouders van Nu (gratis

Deze app is volgens ‘Ouders van Nu’ de meest gedownloade mama (to be) app. Het biedt je alle relevante informatie en weetjes over je zwangerschap en de groei van je baby, afgestemd op jouw uitgerekende datum. Naast de artikelen en video’s van ‘Ouders van Nu’, kun je ook aansluiten bij een forum.

White Noise Baby (gratis)

Deze app geeft infomratie hoe je jouw baby kunt laten slapen en is voorzien van omgevingsgeluiden en muziek die bijdragen aan een goede nachtrust. Ook is er een babymodus melding om slaap-onderbrekingen te verminderen.

 

Welke app is onmisbaar voor jou als mama (to be)?

 

Photo by Sadık Kuzu on Unsplash

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge