handige babyproducten
Mama

5 handige babyproducten die volwassenen ook kunnen gebruiken

Als ouder van een baby heb je vast wel dat moment gehad, waarop je je afvroeg; “Hoe zou dit babyhapje smaken?” Bij het nemen van een hapje kom je er achter dat het best goed smaakt. Herkenbaar? 😉

Baby’s zijn tenslotte mini-mensen, en producten die voor deze mensen werken, hebben de neiging om voor alle mensen te werken. In dit artikel zet ik 5 handige babyproducten op een rij die volwassenen ook prima kunnen gebruiken. Dus je weet wat je de volgende keer te wachten staat als je gaat winkelen voor je baby….You’re going to want to get in on this stuff!

Welke 5 handige babyproducten kunnen volwassenen ook gebruiken?

1. Babydoekjes

Babydoekjes zijn perfect om je make-up ermee af te halen. En wat dacht je om even je handen mee op te frissen. Ideaal! Ook zijn babydoekjes fijn om je schoenen even snel mee op te poetsen.

2. Sudo-creme

Dit product noem ik een ‘allespotje’. Het helpt om pukkeltjes uit te drogen, huidirritaties, wondjes en schaafplekjes en scheeruitslag.

3. Babyolie

Nog een fijn product die je make-up makkelijk doet verwijderen, en dan met name waterproofmascara. Daarnaast kun je babyolie ook gebruiken voor een heerlijk massage. Oja, babyolie is voor volwassenen ook een goed product voor droge plekjes op de huid en het poetsen van roestvrijstalen apparaten.

4. Babyshampoo

Wist je dat babyshampoo ook goed gebruikt kan worden als wasmiddel. Mocht je op vakantie iets willen wassen dan is dit een perfect product hiervoor. Je kunt er ook je make-up kwasten mee schoonmaken.

5. Babypoeder

Babypoeder is goed om vetvlekken mee te behandelen. En mocht je droogshampoo op zijn, dan biedt babypoeder een goede uitkomst. Ik raad je wel aan om dit product alleen bij blond haar te gebruiken, tenzij je graag een grijs kapsel wilt 😉

Photo by Joshua Reddekopp on Unsplash

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge