Gastblogger en columnschrijver:
MC Kleuver

Welkom! Welkom op mijn eigen stukje van Mamapraatjes. Vanaf januari 2018 kun je elke maand een column lezen van mijn hand. In deze columns vertel ik je meer over mijn leven met autisme. Een centrale vraag die ik hierin behandel is hoe mijn kindertijd ging en wat de verschillen zijn met nu. Hele persoonlijke vraagstukken zal ik hierin behandelen. Dat is best een beetje spannend.

In februari 2016 ben ik begonnen met het opzetten van MC Kleuver Blog. Hier lees je elke woensdag een column die ik zelf heb geschreven. De onderwerpen die ik aansnijd zijn altijd verassend, maar herkenbaar. Zo herken je de geur van vers gemaaid gras en het bekende lied Jolene of wat dacht je van mensen die laat in de avond nog schrijven. Het komt allemaal voorbij.

Jaren terug beng ik begonnen met het schrijven van mijn eigen verhalenserie: De Jongen. Wellicht heb je hier al meer over gehoord. Het verhaal speelt zich af in het mystieke dorpje Mechelstein. Elk familielid van De Jongen heeft zijn eigen magische ring. Dat levert natuurlijk een tegenstander op. Dat is de Spaanse tovenaar Velasquez. In de strijd die steeds dichterbij komt, wordt Velasquez steeds feller. Die ringen zijn voor hem. Het verhaal zit vol met spanningen, maar ook met gelukkige herinneringen. De hele serie is nu te koop als e-book.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik miste het schrijven van de reeks. Daarom ben ik in september begonnen met het schrijven van een nieuwe verhalenserie: Graaf Ruben. Graaf Ruben is tovenaar en spreukenboekenschrijver van beroep. Natuurlijk zit er hier ook een addertje onder het gras. Of liever gezegd, een kraai. De Zwarte Kraai is naar iets op zoek. Maar ze mag het niet in handen krijgen!

Voor nu wens ik allen veel plezier op Mamapraatjes en laat vooral weten wat je vind van de columns.

MC Kleuver

 

   https://www.instagram.com/mc_kleuver/

    https://www.facebook.com/MCKleuverBlog/