Gastblogger en columnschrijver:
Chantal Patrick

 

Mijn naam is Chantal, Amsterdams in hart en nieren en ook vaak in dialect. Ik ben moeder van Luna Rae, een prachtig en vrolijk dreumesje van anderhalf jaar oud. Ik mag sinds kort columns schrijven voor mamapraatjes.nl en daar heb ik superveel zin in want ik vind het een leuk en inspirerend platform.

Ik hoop door middel van mijn columns mede-moeders en vaders op een leuke manier te mogen
vermaken en misschien zelfs een beetje te inspireren met mijn wellicht gekke, nuchtere of juist
dromerige visie op het ouderschap en alle leuke, bijzondere en soms ook gekmakende ervaringen die
erbij komen kijken.

Naast het creatief schrijven werk ik vier dagen per week in Amsterdam en ben ik bezig met het bouwen van het merk: We Love Happy Babies. Een merk dat zich richt op internationaal, unieke en stijlvolle babyfashion. Ik streef ernaar om We Love Happy Babies in Q1 2018 te lanceren. Ik richt mij op nieuwe ouders met baby’s van 0-2 jaar oud.

Wat We Love Happy Babies anders maakt dan anderen, is dat ik eigenhandig en uiterst zorgzaam unieke, premium babykleding selecteer met een internationaal design. Ik werk veel samen met voornamelijk internationale partners die zelf ouders zijn en een portfolio hebben die ook specifiek gericht is op ouders. Hierom weten wij samen heel goed waar op te letten en zijn wij goed op de hoogte van de laatste trends in het babyfashion vakgebied.

We Love Happy Babies heeft als missie om nieuwe ouders over de hele wereld met elkaar te verbinden door middel van vrolijke babyfashion en babyplezier.

Laat gerust eens wat van je horen! Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en tips!

Veel leesplezier,
Chantal Patrick.

https://www.instagram.com/welovehappybabies/

     https://www.facebook.com/WLHBabies/