Blog

Inspiring Influence @Hashtag Workmode

Vandaag wil ik mijn favoriete moment van de week met je delen. Eentje waarnaar ik best lang heb gekeken. Zo heb ik afgelopen dinsdagavond deelgenomen aan een netwerkavond @Hashtag Workmode. Emilie is de oprichtster van dit bedrijf en verhuurt werkplekken en flexplekken aan vrouwelijke online influencers, zoals onder andere bloggers, fotografen en stylisten. 

Inspiring Influence

Je zult vast denken wat mij hier heeft gebracht?! Het zit zo; via Facebook en Instagram is door een aantal bloggers, waaronder Esmee Trouw en Jennie, een oproep gedaan voor het bijwonen van de eerste editie ‘Inspiring Influencers van SmartUp Network’. Dit een bijeenkomst waarin vrouwelijke ondernemers hun succesverhaal vertellen achter hun business. Ik vond dit zo’n leuk initiatief dat ik hier graag bij wilde zijn. Deze avond stroomde vol met bloggers, fotografen en andere nieuwsgierige dames. Bij binnenkomst kreeg iedereen een heerlijke Gin Tonic. Daarna ben ik rond gaan kijken, wat een toffe werkplek!

@hashtag workmode
Foto: SmartUp Networks

Om 20.00 uur begon de avond dan echt. Emilie vertelde met passie over het opzetten van @Hashtag Workmode en welke dromen zij nog meer had. Haar boodschap was met name ‘wanneer je een droom hebt, ga deze achterna en wees niet bang voor het onbekende. Als je iets echt wilt, dan lukt het ook!’.

Esmee en Jennie vertelden over het succes van hun blog en Instagram. Hoe en wanneer zij hun eerste betaalde opdracht kregen en hoe zij met vallen en opstaan bij de top zijn gekomen. Een tip die zij mij hebben meegegeven om succesvol te worden, is netwerken. Het doel daarvan is om jezelf op de kaart te zetten in deze hectische online wereld.

@hashtag workmode

Naast deze inspirerende verhalen, leende de avond zich om contact te leggen met andere bloggers. Onwijs leuk om andere meiden te mogen leren kennen die dezelfde passie hebben als ik, bloggen. En uiteraard vond ik het heel leuk om een praatje te mogen maken met Esmee. Wat een inspirerende en hardwerkende vrouw.

Mocht je geïnteresseerd zijn en ook graag op een van deze avonden aanwezig willen zijn, Smart Up Network zal vanaf nu elke maand zo’n avond organiseren. De exacte datum is nog niet bekend. Als ik meer weet zal ik een update geven in deze blog. Houdt het dus in de gaten.

Liefs Aneta

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge